Doe Mee

O&O
Bèta Challenge
Pythagoras
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor

De afgelopen jaren hebben wij met veel plezier voorlichtingsavonden georganiseerd voor ouders en verzorgers. In verband met de huidige maatregelen met betrekking tot corona kunnen deze avonden momenteel niet plaatsvinden.

Voorlichtingsavonden

De Open Dag is op vrijdag 12 februari. Digitaal.

Bezoek de Digitale Open Dag op 12 februari 2021

Open Dag

Update:

Door de nieuwe Coronamaatregelen zijn onze Open Lessen van 21 en 28 januari en op 4 februari komen te vervallen.

11 februari a.s. hopen wij alsnog, onder voorbehoud, Open Lessen te kunnen organiseren voor de leerlingen uit groep 8.

Doe je Mee?

Digitale Scholenmarkt

De scholen uit het voortgezet onderwijs in Rotterdam en omstreken organiseren met elkaar de scholenmarkt. Een online bijeenkomst waar de scholen zich presenteren, workshops geven, chatten met bezoekers en in een virtuele stand laten zien wat de school te bieden heeft. Uiteraard doet het Libanon Lyceum hieraan mee.

Het Libanon Kennismaken

Persoonlijk gesprek?

Heeft u vragen of wilt u graag een persoonlijk gesprek bij ons op school? Laat het ons weten!