Workshops

Klik Hier
Previous slide
Next slide

Workshop Technasium

Workshop Technasium

Zit je in groep 8 en wil je uitgebreid kennismaken met het Technasium?

Het vak dat bij het Technasium hoort, is Onderzoek en Ontwerpen (O&O), hierbij werk je in projecten van zeven of acht weken samen aan oplossingen voor bestaande problemen van echte bedrijven of instellingen. Na afloop presenteer je jullie oplossing dan ook aan de opdrachtgever. Je kunt voor het Technasium kiezen als je minimaal een havo-advies hebt.

De workshop duurt zes weken en vindt plaats op woensdagmiddagen tussen 15.00 en 16.30 uur.

De eerste workshop is inmiddels bijna afgesloten. 

De tweede workshop is vanwege Corona nog niet gestart. Een nieuwe datum volgt

Bèta Challenge

Workshop

Workshop Bèta Challenge

Weet jij hoe belangrijk technologie is voor de maatschappij? Wil je meer weten over onze Bèta Challenge? En wil je weten wat het vak Techniek en Toepassing inhoudt?

Meld je dan aan voor de workshops Bèta Challenge die het Libanon Lyceum organiseert voor leerlingen uit groep 8 met een mavo- of mavo/havo -advies.

De workshop Bèta Challenge duurt drie weken, van 15.00 tot 16.30 uur. Aan elke workshop kunnen maximaal twintig leerlingen deelnemen. Deze workshop is inmiddels ook VOL.

Pythagoras
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor

Workshop

Workshop Pythagoras

Heb jij altijd al de wereld van Pythagoras willen ontdekken? Heb je altijd al willen weten wat je met de stelling van Pythagoras kan doen? Wil jij leren denken als Pythagoras?

Meld je dan nu aan voor onze workshop Pythagoras! Deze workshop is speciaal voor groep 8 leerlingen met een vwo/gymnasium advies en wordt gegeven door onze docenten filosofie, klassieke vorming en wiskunde.

De workshop vindt plaats op drie woensdagen van 14:30 tot 16:15 uur en start op 6 januari 2021. Op de laatste woensdag (20 januari) vindt de officiële afsluiting plaats.

Er kunnen maximaal twintig leerlingen aan de workshop kunnen deelnemen, er is nog plaats, dus meld je nu aan!